Om mig

Jag är utbildad civilekonom vid Lunds Universitet. Under cirka 20 år har jag arbetat som ekonomi- och redovisningsansvarig på mindre aktiebolag, samtidigt har jag drivit min egen firma som redovisningskonsult.

Sedan 2014 har jag tagit steget fullt ut och satsar nu helhjärtat på min egen konsultfirma. Här erbjuder jag mindre och medelstora företag hjälp med den löpande redovisningen, lönearbetet, moms- och inkomstdeklarationer samt bokslut och årsredovisning.

Jag står tryggt och stadigt på två ben i mitt yrkesval – det ena benet är djupt förankrat i redovisningen medan det andra har tagit klivet in i företagandets värld. I dag har jag erfarenhet och kunskap inom allt från praktiskt löpande ekonomiarbete och bokslut till organisation, analys och utveckling.

Som din ekonomikonsult söker jag ständigt effektivitet och min ambition är att hitta de möjligheter som finns för att kunna förbättra, förenkla och utveckla din verksamhet.

Tveka inte att ta kontakt för ett förutsättningslöst möte där vi har chansen att diskutera på vilket sätt jag kan bidra till er verksamhet!

Referenser 

TX Logistik AG 

TX Logistik AB 

Glima Roll AB 

Malvagårdens Café och Butiker 

Nyttadesign AB 

ISG Systems AB 

Jergo AB